Γραμμή για τουρσί


Η BIGTEM σχεδιάζει και κατασκευάζει ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας με λειτουργίες που ξεκινούν μετά τη συγκομιδή και ολοκληρώνονται με την παλετοποίηση του τελικού προϊόντος.

Τα αγγουράκια / πιπέρια πλένονται ώστε να φύγουν τα υπολείμματα του εδάφους. Στη συνέχεια καθαρίζονται από τυχόν υπολείμματα από την προηγούμενη διεργασία. Έπειτα, διαχωρίζονται ανά μέγεθος και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Μια από τις σημαντικότερες διαδικασίες της γραμμής είναι η εξάλειψη των ανθυλλίων. Αυτή ακολουθείται από τον έλεγχο και τη διαλογή των προϊόντων και η γραμμή ολοκληρώνεται με το γέμισμα των βάζων με άλμη, τη συσκευασία, την παστερίωση και την παλετοποίηση.

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1