Γραμμή για Ρόδι


Χρησιμοποιείται για την παραγωγή και την εμφιάλωση υψηλής ποιότητας φρέσκου ή παστεριωμένου χυμού ροδιού που συνδυάζει χρώμα και γεύση καθώς διαφυλάσσοντας όλα τα θρεπτικά συστατικά του ροδιού.

Τα ρόδια πλένονται αφού ελεγχθούν προκαταρκτικά και αφυδατώνονται πριν εισέλθουν στον σπαστήρα. Ο μοναδικός σχεδιασμός του σπαστήρα της BIGTEM επιτρέπει τον άψογο διαχωρισμό των σπόρων από την φλούδα που έχει σαν αποτέλεσμα τη μέγιστη απόδοση του τελικού προϊόντος.

Τα διαχωρισμένα, πλέον, σπόρια πιέζονται υπό συγκεκριμένη πίεση μέσα στη ραφινέζα χωρίς να καταστρέφεται το κουκούτσι ώστε να αποφευχθεί η πικράδα στον χυμό.

Ο χυμός φιλτράρεται και εμφιαλώνεται είτε φρέσκος είτε μετά από παστερίωση, μέσω του γεμιστικού E-FLO της BIGTEM.

Οι προσφερόμενες δυναμικότητες της γραμμής ξεκινάνε από 4 τόνους ροδιού ανά ώρα.

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1