Γραμμή για Πιπεριά ή Μελιτζάνα


H BIGTEM έχει αναπτύξει νέας γενιάς τούνελ ψησίματος και πλυντηρίων αποφλοίωσης ώστε να μη χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση καθώς και εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας που ελαχιστοποιεί την κατανάλωση νερού και καυσίμου κατά την επεξεργασία της πιπεριάς / μελιτζάνας.

Παράλληλα, υπάρχει μεγάλο εύρος μηχανημάτων διαχείρισης των περιεκτών (δοχείων / βάζων) όπως παλεταριστικά, αποπαλεταριστικά, πλυστικά και μηχανήματα αυτοματοποιημένου γεμίσματος, απόλυτα συγχρονισμένα, ασφαλή και οικονομικά.

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1