Γραμμή για Χουρμάδες


Η γραμμή επεξεργασίας μας ξεκινά με πλήρως αυτοματοποιημένους θαλάμους απολύμανσης, οι οποίοι  ακολουθούνται από χημικά αέρια που εφαρμόζονται υπό κενό για την πλήρη απολύμανση. Στη συνέχεια ακολουθεί το σύστημα ταξινόμησης μεγέθους ώστε να παρέχει ακριβή ταξινόμηση και επιθεώρηση για περαιτέρω διεργασίες, όπως το πλύσιμο, το στέγνωμα ή και η άμεση ψύξη.

Ο σχεδιασμός μας επιτρέπει υψηλές τιμές απόδοσης για όλες τις μεθόδους συσκευασίας που διατίθενται στην αγορά. Στην περίπτωση συσκευασίας σε πιατέλα/πλατώ η γραμμή μας αποδίδει ως 80 πακέτα ανά λεπτό και στην περίπτωση συσκευασίας σε κουτί, γίνεται συσκευασία ως 8 κιβώτια ανά λεπτό.

Επίσης, υπάρχει εξειδίκευση σε γραμμές για πάστα, σιρόπι και μαρμελάδα από χουρμά.

 

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1