Γραμμή για Καλαμπόκι


H γραμμή επεξεργασίας καλαμποκιού δέχεται ολόκληρο τον καρπό με την φλούδα και παράγει υψηλής ποιότητας σπόρους καλαμποκιού ενώ τα υπολλείματα συλλέγονται για την επεξεργασία και την αξιοποίηση από τρίτους. Η αποφλοίωση γίνεται αυτόματα και χρησιμοποιούνται συστήματα κοπής τέτοια ώστε να ελαχιστοποιούνται οι απώλειες του προϊόντος. Tο σύστημα αναρρόφησης απομακρύνει τα σκουπίδια για την εξασφάλιση της μέγιστης ποιότητας του τελικού προϊόντος. Στη γραμμή μπορεί να ενσωματωθεί σύστημα IQF ψύξης, κατ' απαίτηση του πελάτη.

 

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1