Γραμμή για Βερίκοκα


Είναι γνωστό ότι τα βερίκοκα εκτίθενται σε παράσιτα και σκόνη κατά τη φάση της φυσικής αποξήρανσης. Για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου αλλά και για την βελτίωση του χρώματος και τη διεύρυνση του χρόνου ζωής τους, χρησιμοποιείται έκθεση σε θείο (S). Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ροή θερμότητας και χημικών. Παράλληλα, χρησιμοποιείται ένα σύστημα πλυσίματος το οποίο ελαχιστοποιεί τα επίπεδα φθορών στην επιφάνεια του καρπού. Οι διαδικασίες στεγνώματος και ψύξης γίνονται μέσω υπολογιστή ώστε να διατηρούνται οι διατροφικές ιδιότητες των φρούτων. Οι παραπάνω διεργασίες της γραμμής καθώς και τα τμήματα καλιμπραρίσματος, διαλογής, κοπής και συσκευασίας δεν έχουν καμία σχέση με τις παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνταν ευρέως.

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1