Γραμμή Ελιάς


H γραμμή μας έχει δυναμικότητα επεξεργασίας περίπου 20 τόνων ελιάς ανά ώρα. Οι ελιές διαχωρίζονται ανά μέγεθος με απόλυτη ακρίβεια. Η γραμμή ξεκινάει με το χημικό εμβάπτισμα (ώστε να απομακρυνθεί η πικράδα) και συνεχίζεται με τις δεξαμένες ενζύμων και οξέων (για τις κονφί ελιές). Ακολουθεί η παστερίωση, αποστείρωση και συσκευασία σε κονσέρβες, βάζα, σακούλες. Εναλλακτικά, μπορεί να παραχθεί πάστα ελιάς ή και γεμιστή ελιά.

Οι αυτοματισμοί στον σχεδιασμό παρέχουν την ευελιξία στην επεξεργασία, τη συσκευασία και μπορούν να συνδυάσουν λειτουργίες πολλαπλών γραμμών σε μια.

 

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1