Γραμμές Παραγωγής


Η BIGTEM με εμπειρία από το 1973 κατασκευάζει πλήρεις γραμμές παραγωγής ή τμήματα αυτών, προσαρμοσμένα κάθε φορά στις ανάγκες του πελάτη.

Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανών επεξεργασίας τροφίμων με πωλήσεις σε 5 ηπείρους.

Πέραν του σχεδιασμού και της κατασκευής, η BIGTEM παρέχει πληθώρα υπηρεσιών όπως συμβουλευτικές πριν και μετά την ολοκλήρωση του έργου, συναρμολόγηση και εκπαίδευση απολύτως δωρεάν.

Έχει στον κατάλογό της περισσότερες από 50 τυποποιημένες γραμμές επεξεργασίας φρέσκων και αποξηραμένων φρούτων, λαχανικών και καρπών καθώς και τη δυνατότητα ευελιξίας και προσαρμογής στις ανάγκες της εκάστοτε παραγωγής. Το πλήθος των μηχανημάτων ανά γραμμή συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 15 και 45.

Ενδεικτικά, κάποιες από τις γραμμές που κατασκευάζουμε είναι οι εξής:


Δείτε εδώ τα νέα posters των ολοκληρωμένων γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών!


 

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1