Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής


Με 2 ταινίες / W: 2 X 7,9

Χρησιμοποιείται για την αποξήρανση ημιαφυδατωμένων σχετικά προϊόντων, όπως σταφίδες, βερίκοκα, ντομάτες, δαμάσκηνα κ.α. ή και ακόμη κύβων πιπεριάς, κρεμμυδιών, πράσου κ.α. σε προκαθοριμένο χρόνο και θερμοκρασία (μέγιστο 6 ώρες στους 110 ºC).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακόμη, χρησιμοποιείται και για τη μείωση του συνολικού πληθυσμού μικροοργανισμών (σε χρόνο 40 λεπτά και θερμοκρασία 60ºC, επιτυγχανεται μείωση κατά 90%) ώστε να αυξάνεται η ζωή του προϊόντος.

Η κάθε ζώνη διαθέτει 1Χ30kW + 1X4kW αξονικούς ανεμιστήρες διαμέτρου 1.100mm και ανοξείδωτο εναλλάκτη ατμού των 700.000 Kcal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1