Εταιρικό Προφίλ


 Η BIGTEM Hellas ιδρύθηκε το 2010 στη Ξάνθη με στόχο τη διεύρυνση των εμπορικών δραστηριοτήτων της BIGTEM Τουρκίας που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και την επέκταση του δικτύου των πελατών της στα Βαλκάνια και κατ' επέκταση στην υπόλοιπη Ευρώπη.

 

Με πελατολόγιο στις 5 ηπείρους, πλεον, οι 2 εταιρείες συνθέτουν έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευστές ανοξείδωτων μηχανημάτων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων. Στην Ελλάδα έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών και πελατών που την έχουν εδραιώσει στην αγορά. 

 

 

 

 

 

Την εταιρεία μας στελεχώνουν άρτια καταρτισμένοι μηχανικοί και τεχνίτες που εξειδικεύονται στο χώρο της επεξεργασίας μετάλλων, παρέχοντας προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη.

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1