Κουιμτζίδης ΙΚΕ


Πρόκειται για μια γραμμή παραγωγής - αποξήρανσης λιαστής ντομάτας. Είναι εγκατεστημένη στην εταιρεία ΚΟΥΙΜΤΖΙΔΗΣ ΙΚΕ, στο Μαυροδένδρι Κοζάνης και περιλαμβάνει: πλυντήριο, ταινία διαλογής και μηχάνημα κοπής ντομάτας στα δυο.

Επίσης, ο νέας τεχνολογίας ξηραντήρας της BIGTEM, με ταυτόχρονη εκροή και αναρρόφηση ισχυρού ρεύματος θερμού αέρα ( 55 - 85 oC ) που μειώνει κατά πολύ την χρονική διάρκεια του κύκλου αποξήρανσης (μέγιστος χρόνος: 12 ώρες). Αυτόματη ρύθμιση των συνθηκών αποξήρανσης με ρύθμιση θερμοκρασίας, υγρασίας και ταχύτητας αέρα αναρρόφησης από PLC. Η εκτόνωση του κορεσμένου αέρα από υγρασία γίνεται αυτόματα από πλαϊνές εξόδους με περσίδες (Σε φυσιολογικές συνθήκες η αποξήρανση της ντομάτας στον ήλιο απαιτεί 4 ημέρες).

Η δυναμικότητα (4 καρότσια με 64 ταψιά έκαστο) μπορεί να φθάσει σε 2.000 κιλά ανά κύκλο αποξήρανσης. Η ωφέλιμη επιφάνεια υπολογίζεται στα 154 τετραγωνικά μέτρα.

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1