Χασολάνης ΙΚΕ


Πρόκειται για μια γραμμή πλυσίματος, διαλογής και ενζυματικής αδρανοποίησης για στρόγγυλα φρούτα και λαχανικά.
Η ενζυματική αδρανοποίηση φρούτων και λαχανικών είναι πολύ σημαντική διαδικασία, ώστε να επιτύχουμε αύξηση της διάρκειας ζωής αλλά και βελτίωση της εμφάνισης του προϊόντος.
Το μηχάνημα της ενζυματικής αδρανοποίησης - χημικής εμβάπτισης, έχει χρονοκαθυστέρηση έως και 20 λεπτά (η οποία επιτυγχάνεται με inverter) και με τη βοήθεια πλακοειδούς εναλλάκτη θερμότητας (ατμού - νερού) σε ρυθμιζόμενες συνθήκες χρόνου και θερμοκρασίας, επιτυγχάνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η γραμμή προορίζεται για την εταιρεία Χασολάνης ΙΚΕ στα Γιαννιτσά Πέλλας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις γραμμές επεξεργασίας λαχανικών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1