Αλφειός Ρόδι Α.Ε.


H BIGTEM HELLAS κατασκεύασε το 2014 για την εταιρεία Αλφειός Ρόδι Α.Ε. την πιο πλήρη και ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής φρέσκου χυμού ροδιού στην Ελλάδα, δυναμικότητας 3 τόνων χυμού ανά ώρα.

Στις 2 πρώτες φωτογραφίες φαίνεται το αποτέλεσμα του σπαστήρα ροδιού: οι σπόροι διαχωρίζονται από το τσόφλι σχεδόν ατόφιοι και με ακέραιο κουκούτσι, γεγονός που συμβάλλει στην καλύτερη γεύση του χυμού αλλά και στο διαυγές χρώμα του. Ατόφιο το κουκούτσι διατηρείται και μετά την επεξεργασία του σπόρου από την ραφινέζα όπου γίνεται η χυμοποίηση. Έτσι έχουμε διαυγή χυμό χωρίς πίκρισμα και στυφάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις γραμμές χυμοποίησης ροδιού, μπορείτε να βρείτε εδώ. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχετικά με εμάς

Η BIGTEM ΕΛΛΑΣ  Α.Ε. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μηχανών επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων.

Ιδρύθηκε στη Ξάνθη το 2010 ως συνέχεια της BIGTEM MAKINE και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα κέντρα επεξεργασίας μετάλλου στην Ελλάδα.

Πέρα από την 20ετή εμπειρία των ανθρώπων της στον σχεδιασμό και κατασκευή γραμμών επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι ένα σύγχρονο κέντρο κοπής και διαμόρφωσης μετάλλων.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και για τις υπηρεσίες στους πελάτες μας. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι που είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή των μηχανημάτων, η BIGTEM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως η συμβουλευτική όσον αφορά στην εγκατάσταση, τη βέλτιστη λειτουργία των μηχανημάτων καθώς και τη συντήρησή τους.

 

Τελευταία Νέα

13/01/2017: Ξηραντήρας Συνεχόμενης Ροής NEW
16/12/2016:
Επεξεργασία Ελιάς NEW

15/12/2016: Παστεριωτής Μπύρας 

    

UA-88653817-1